SUU Design - No thumbnails in the preview pic - Old Official Forum

Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

Page 1 of 11
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » No thumbnails in the preview pic
No thumbnails in the preview pic
WolterwDate: Wednesday, 2009-07-01, 9:42 AM | Message # 1
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
This is very strange

When I try to make a preview image, the program seems to work and it generates a file, but there are no thumbnails in it, just the header and times all squished together.

The log shows nothing at all.

This is still a clean machine with the newest K-lite codec pack, updated .net files and directx 9.0C.

I have tried with all three engines, but nothing seems to work.
Please help me...

 
suu-designDate: Wednesday, 2009-07-01, 12:11 PM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Try to use previous version of the program
http://suu-design.ucoz.com/load/0-0-1-31-20
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » No thumbnails in the preview pic
Page 1 of 11
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013