Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

Page 1 of 11
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » What Codecs Are Required????
What Codecs Are Required????
basilobrushDate: Wednesday, 2011-04-20, 10:35 AM | Message # 1
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
What are the recommended codecs?

I'm running VTM on Win 7 64bit and have tried on Win 7 32bit.
I get more duplicate frames than single frames mostly 3 dups in a row.
I have tried all the settings in VTM but it makes no difference.
I can play all videos in Media Player or Media Center with no problems.
Using Engine 1 just gives blank captures, using Engine 2 gives the duplcate frames.
I have tried with Shark 007 32 & 64 bit codecs on recommended settings and on original settings but it makes no difference, also Ffdshow.
Seeing as it's supposed to rum fine with media player who does your testing to decide if it works as perhaps they might know any exact settings to input into Shark 007 or any other help.
I know it's not my pc as it's a 4 core i5 with 4 gig ram so it's not slow.
Why don't you give a link to the codecs required and their settings.
I will willingly buy this if I can get it to work as I would like to try Engine 3 and the other screen functions but refuse to pay for something that might not work on my pc.

PS: your testers missed the new version not having the random nag screen so anyone trying VTM can have a free basic copy provided it works for them.

 
suu-designDate: Wednesday, 2011-04-20, 3:35 PM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Try to use CCCP codec-pack
 
basilobrushDate: Wednesday, 2011-04-20, 6:30 PM | Message # 3
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
Hi
I just uninstalled my old codecs restarted and installed CCCP and had the same results with over 59 different videos vob and mpg. I tried save thumbnails in media player classic which installed with CCCP ans 100% success on the same videos.
Am I right in thinking this is not a codec problem more of a software problem as all videos have always played on my system.

Your diag.txt has just the time and Process Started.
whicj had 3 double and 3 triple duplicate frames OK with MP Classic

Keep on updating the software as one day it might works on my system and then I'll buy it.

Added (2011-04-20, 6:30 PM)
---------------------------------------------
Will extreme engine work????

 
suu-designDate: Thursday, 2011-04-21, 12:45 PM | Message # 4
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
i must admit about 99.9% of people have no problems with VTM

your situation is rare
i really do not know how to help you

the only advice is to try to use other codec-packs or change existing codec-pack settings

extreme engine is more compatible and flexible

 
suu-designDate: Monday, 2011-04-25, 4:30 PM | Message # 5
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Try to use "Reset all settings" option while CCCP codec-pack reinstallation.
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » What Codecs Are Required????
Page 1 of 11
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013