Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

Page 1 of 11
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Failure to generate thumbnails
Failure to generate thumbnails
aydin1954Date: Saturday, 2012-04-14, 11:20 AM | Message # 1
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
I have consistent failures in batch generations. Some files work some other do not and this depending from the Thumbnail layout setup. Lower number of tiles works better than higher.

Why is this and can be fixed? Thanks.
 
suu-designDate: Monday, 2012-04-16, 12:39 PM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
It all depend on your codecs.
Try to use CCCP codec-pack as described in FAQ
http://suu-design.ucoz.com/forum/12-187-1
 
aydin1954Date: Monday, 2012-04-16, 2:41 PM | Message # 3
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
Quote (suu-design)
It all depend on your codecs.
Try to use CCCP codec-pack as described in FAQ


Sorry with all due respect that is not true. I tried another (free) software and it has zero problems with any setup. So the problem is with your software not with my setup.

I do not use any codec pack as in years of experience I found out that they tend to only mess things up. All I have are two players namely VLC and MPC HC. They both work just fine with any kind of video.

So I suggest that you go back, check and fix the problem. Thanks.
 
suu-designDate: Wednesday, 2012-04-18, 2:31 PM | Message # 4
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
VLC uses it's own codecs.
VTM does not. VTM uses external codecs.

MPC is very smart program. It can render video even if the tradition approach is not working.

VTM uses Microsoft documented way to render the video.

So it all depends on your codecs in case of VTM.
 
aydin1954Date: Saturday, 2012-04-21, 7:26 AM | Message # 5
Group: Users
Messages: 3
Status: Offline
very nice of you to censure by removing my message.

[edited by admin]
sorry, no advertisement here
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Failure to generate thumbnails
Page 1 of 11
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013