Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

Page 1 of 11
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Failed creations
Failed creations
IndyDate: Tuesday, 2014-03-11, 7:20 AM | Message # 1
Group: Users
Messages: 2
Status: Offline
Hello,

I have a problem with this tool. When I tumbnail a larger amount of videos, the tool creates lets say 5 thumbnails and fails the rest of the time.
When I start the run again, it creates another 3 thumbnails and fails the rest. Sometimes the new run does not create new thumbs at all.

I am using Win7 64bit and the newest CCCP Pack.

Best regards,
Indy
 
suu-designDate: Tuesday, 2014-03-11, 2:04 PM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Hello.

1) Try to use Crystal engine in version 5.0.0.4
2) Try to set "Memory economy mode" checkbox ON in Environment (F3) window.
3) You can find Diag.log file in the program's folder. It could help to diagnose the problem.
 
IndyDate: Tuesday, 2014-03-11, 2:18 PM | Message # 3
Group: Users
Messages: 2
Status: Offline
Thanks, I was looking for a log file. Will try out your suggestions.
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Failed creations
Page 1 of 11
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013