Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Video Thumbnails Maker fails silently
Video Thumbnails Maker fails silently
primerDate: Tuesday, 2008-08-19, 1:02 AM | Message # 1
Group: Users
Messages: 2
Status: Offline
I have tried to run Video Thumbnails Maker on all types of video files. Each time it just fails, but it doesn't tell me why. I tried it with a default windows installation. Then I installed the k-lite mega pack and got the same behavior. I have also installed it on another computer with the same results. Is there anyway to see what the problem is?

Thanks

 
suu-designDate: Tuesday, 2008-08-19, 2:32 AM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
1) Your OS ?
2) "Fails" ? How does it look like ?
 
primerDate: Tuesday, 2008-08-19, 9:20 AM | Message # 3
Group: Users
Messages: 2
Status: Offline
I load in a video, then click start. It says 1 from 1 for a very short time and then switches to 0 Done, 1 Fail. I am running XP Pro with all service packs.

Thanks

 
suu-designDate: Tuesday, 2008-08-19, 10:18 AM | Message # 4
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Check "Diag.log" file in the installation directory of the program.
 
LinKinParKeRDate: Friday, 2009-02-27, 1:14 PM | Message # 5
Group: Users
Messages: 1
Status: Offline
Hello, i have the same symptoms

I am using Win XP Prof. SP3 and the Codecs are installed.

Here's the log:

Code

19:54:13
Process started.

19:54:23
An error occured during the graph building :  
Ausnahme von HRESULT: 0x80040273

19:54:23
->3<-,    bei l.h()

19:54:23
RenderImage function failed, [X:\katy_perry-hot_n_cold-xvid-2008-mva_int.avi]

Other File:

Code

20:10:24
Process started.

20:10:31
An error occured during the graph building :  
Eine Instanz der COM-Komponente mit der CLSID {51B4ABF3-748F-4E3B-A276-C828330E926A} konnte aufgrund des folgenden Fehlers nicht von der IClassFactory erstellt werden: 80040273.

20:10:31
->3<-,    bei l.h()

20:10:31
RenderImage function failed, [X:\katy_perry-i_kissed_a_girl_(live_the_view_28-07-08)-xvid-2008-jesters.avi]

Some text in the log are in german.
regards LPer

 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » Video Thumbnails Maker fails silently
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013