Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » [solved] Win7-64, CCCP codec pack, still failing (:()
[solved] Win7-64, CCCP codec pack, still failing
jarr_dDate: Saturday, 2011-08-27, 4:34 PM | Message # 1
Group: Users
Messages: 4
Status: Offline
Running Win7-64 bit, latest updates

Running CCCP codec pack dated 2011-07-30

AVI's play fine in windows media player

however, VTM fails with

RenderImage: Bad file or codec,

I have uninstalled all codec packs, installed CCCP with reset all settings

Tried Engine 1 and 2...

In good faith that you can help - just registered as Platinum smile

Much thanks,

Added (2011-08-27, 4:34 PM)
---------------------------------------------
Bad to reply

CCCP - second page - Haali Media Splitter
check Enable AVI

Select OK in ensuing warning box

Fixed it for me

Thanks smile


Message edited by jarr_d - Saturday, 2011-08-27, 4:26 PM
 
suu-designDate: Sunday, 2011-08-28, 0:04 AM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
great!
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » [solved] Win7-64, CCCP codec pack, still failing (:()
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013