Please note: this forum is outdated and is available only in read-only mode.
New forum can be found here

I have transfered 20 old user accounts to the new forum,
but they still need to reset password with a registered email.
The list of transfered users can be found here

[ ENG forum · RUS forum ]  
  Welcome Guest [ Register · Log in ] [ New messages · Forum rules · Search ]  

  • Page 1 of 1
  • 1
Archive - read only
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » VTM stopped working after vista update (VTM stopped working after last vista update)
VTM stopped working after vista update
satihDate: Sunday, 2008-10-19, 12:12 PM | Message # 1
Group: Users
Messages: 1
Status: Offline
both in 64 and 32 bit versions of Vista, VTM stopped working after the last update. uninstalling and installing the codecs (k-lite) didn't help. the videos play normally. unistalling and installing the latest VTM didn't help too. the same VTM (the older one and the latest) with the same codecs works on XP

Message edited by satih - Sunday, 2008-10-19, 12:16 PM
 
suu-designDate: Tuesday, 2008-10-21, 8:35 AM | Message # 2
Admin
Group: Administrators
Messages: 593
Status: Offline
Have you tried to choose Engine 2 instead of Engine 1 in Environments ?
 
Old Official Forum » Projects » Video Thumbnails Maker by Scorp » VTM stopped working after vista update (VTM stopped working after last vista update)
  • Page 1 of 1
  • 1
Search:

Make a free website with uCoz
SUU Design © Copyright 2007-2013